15-godišnja kćerka Monice Belluci postala zaštitno lice kuće Dolce&Gabbana

Radiosarajevo.ba
15-godišnja kćerka Monice Belluci postala zaštitno lice kuće Dolce&Gabbana
Foto: Instagram / Deva i Monica

Modna kuća Dolce&Gabbana je za zaštitno lice svog posljednjeg na tržištu predstavljenog parfema 'Shine' odabrala Devu Cassel.

Riječ je o kćerki slavne talijanske glumice Monice Bellucci i njenog bivšeg supruga Vincenta Cassela. Njena majka Monica,koja dandanas slovi za jednu od najljepših žena svijeta, dugogodišnje je zaštitno lice ove italijanske modne kuće te ne čudi što je ova 15-godišnjakinja odlučila krenuti njezinim stopama.

Reklama za parfem ove poznate modne kuće snimana je prošle godine na ulicama talijanskog Ravella, a snimanju kampanje prisustvovala je i sama Monica. Pod budnim majčinim okom Deva je ostvarila svoju prvu veću manekensku ulogu, a za istu je ostvarila niz pohvala.

Budući da je dosad odrastala podalje od javnosti, ne čudi što je ovaj njezin medijski istup izazvao toliki interes. Naravno, Internet su preplavili komentari koji veličaju njezin izgled te se mnogi slažu kako je izrasla u pravu ljepoticu. Sudeći prema viđenom, modni znalci joj predviđaju uspješnu karijeru.

Također, oni koji su imali priliku vidjeti njezine objave na društvenim mrežama prije nego ih je uklonila svjedoče kako se mlada Deva može pohvaliti i glazbenim talentom. Ipak, čini se kako joj je karijera modela trenutno ipak privlačnija.

Zanimljivo i njezina majka Monica karijeru je započela kao model u agenciji Elite Model Management, no sudbina ju je odvela u svijet glume za koji je ova nesuđena studentica prava iskazivala znatno više interesa. A upravo je 1996. godine na setu filma 'Stan' upoznala i markantnog francuskog glumca Vincenta Cassela za kojeg se i udala tri godine kasnije.

U braku su dobili dvije kćeri, Devu i Leonie, a premda su slovili za superpar njihova ljubav okončana je 2013. godine. Monica je trenutno u vezi sa umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, dok je Vincent od prošloga ljeta u braku sa manekenkom Tinom Kunakey.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije