Nabildana zvijezda "Rockyja", Dolph Lundgren šetao u kratkim ružičastim hlačicama

Radiosarajevo.ba
Nabildana zvijezda "Rockyja", Dolph Lundgren šetao u kratkim ružičastim hlačicama


MAJSTOR borilačkih vještina i zvijezda akcijskih filmova, Dolph Lundgren, nema problema sa svojom muškošću. Dok većina muškaraca izbjegava nošenje "ženskastih" boja poput svih nijansi ljubičaste, ružičaste ili crvene, nabildani glumac šeće Beverly Hillsom u kratkim rozim hlačicama. 53-godišnji Šveđanin nosio je gotovo istu odjevnu kombinaciju kao i njegova prijateljica s kojom je snimljen. Oboje su nosili bijele majice kratkih rukava i hlače sličnog kroja te su ležerno hodali do automobila nakon ručka i kave u Aroma Cafeu. Dolpha je na parkiralištu zaustavio obožavatelj koji ga je zamolio za zajedničku fotografiju, što je glumac strpljivo i sa smiješkom odradio.

Dolph je karijeru započeo manjom ulogom u filmu o Jamesu Bondu "Pogled na ubojstvo". Zbog svog pomalo egzotičnog izgleda, glumio je uglavnom strance i to najčešće Ruse. Njegova najpoznatija uloga bila je u četvrtom nastavku Rockyja u kojem je glumio ruskog borca Ivana Draga. Utjelovio je i He-Mana u filmu te univerzalnog vojnika u istoimenom ostvarenju s Jean-Claudeom Van Dammeom. Njegov najnoviji film "The Expendables" režirao je Sylvester Stallone koji je impresioniran njegovim borilačkim vještinama od kad je završio na intenzivnoj njezi, zbog njegovog udarca dobivenog na snimanju filma "Rocky IV".

index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije