Za ovog glumca se priča da bi mogao biti novi Batman

0
Radiosarajevo.ba
Za ovog glumca se priča da bi mogao biti novi Batman
Foto: IMDb / Alan Ritchson u Reacheru

Alana Ritchsona trenutno gledamo u ulozi Jacka Reachera u popularnoj seriji Prime Videa – Reacher, koja je bazirana na knjigama Leeja Childa.

Glavni protagonist biva uhapšen za ubistvo koje nije počinio, no policija ubrzo zatreba njegovu pomoć. Nedugo nakon toga shvati da se našao u krugu korumpiranih policajaca, političara i sumnjivog biznisa. Zbog toga odluči istražiti što se tačno događa u gradu u kojem se nalazi.

Budući da je Ritchson za potrebe serije nabacio nekoliko kila mišićne mase, ima vrlo dobre fizičke karakteristike za jednog DC-jevog superheroja.

Ambasador BiH se oglasio povodom odluke Švedske da bude kosponzor nacrta rezolucije o genocidu

Ambasador BiH se oglasio povodom odluke Švedske da bude kosponzor nacrta rezolucije o genocidu

Reditelj Kevin Smith rekao je kako bi Ritchson mogao biti savršen izbor za Batmana. Čak je njegovog lika Reachera usporedio s njim, kazavši kako je on zapravo Batman bez plašta.

Na sve to osvrnuo se i glumac.

"Glasine govore da bih ja trebao glumiti Batmana. Kako da ga najbolje odglumim? Volio bih glumiti Batmana. To je zapravo sjajna analogija. Batman ima špilju, a Reacher nema ni kuću. Samo posjeduje četkicu za zube. Batman definitivno ima zanimljivije stvari - špilju, apartmane i odaziva se na paljenje svjetla. Batman je bolji", rekao je Ritchson.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije