Večeras u Malmöu Merlin i publika kreirat će poseban lightshow

Radiosarajevo.ba
Večeras u Malmöu Merlin i publika kreirat će poseban lightshow
/ Dino Merlin na novogodišnjem koncertu u Sarajevu
Ove godine, svjetska turneja “Hotel Nacional” Dine Merlina, koja je počela 2014, ulazi u svoju završnicu, a Dino i ekipa su jučer pristigli u Švedsku.

Večerašnjim koncertom u dvorani Baltiska Hallen u Malmö otpočinje martovsko putovanje Hotel Nacionala po Švedskoj, a do kraja mjeseca boravit će ukupno u tri grada: Malmö - 11.marta, Göteborg - 18.marta i naposlijetku u Norrköping - 25.marta u dvorani Stadium Arena.

Organizatori iz Švedske, Kaponi, prenose da je koncert u Göteborgu 18.marta već rasprodan, što se očekuje i na preostala dva koncerta.

Premijerno na koncertima u Švedskoj Dino Merlin će u okviru show-a među prvima u svijetu koristiti mobilnu aplikaciju Offline pomoću koje će skupa s publikom napraviti lightshow koristeći samo mobitele posjetilaca.

Iz kreativno-producentskog tima turneje Hotel Nacional poručuju:

"Aplikaciju besplatno preuzmite već sada na www.offli.ne/app i osvijetlimo zajedno noć pjevajući Sve dok te bude imalo".

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije