U spotu za pjesmu "Higher" Eminema pojavljuje se zastava BiH

1
Radiosarajevo.ba
U spotu za pjesmu "Higher" Eminema pojavljuje se zastava BiH

Poznati reper Eminem objavio je spot za pjesmu Higer, međutim, upečatljivo je da se u njemu pojavio šef UFC-a Dana White iza čijih leđa je primjećena zastava BiH koja se inače nalazi u njegovom luksuznom domu u Abu Dhabiju.

Spot je premijerno prikazan prije dvije sedmice tokom uvodne emisije na ABC-u povodom ESPN-ovog programa za UFC-ov događaj 257 u kojem su se borili Dustin Poirier i Conor McGregor.

U spotu je Eminem prikazan u oktagonu (ring za MMA borbe) kako izvodi pjesmu, a na sredini videospota se dešava "uključenje" u emisiju ESPN-a gdje je glavni gost šef UFC-a Dana White koji ga je u jednoj rečenici isprozivao.

Dane White u spotu Eminema - undefined

Screenshot: Dane White u spotu Eminema

Ni Eminem mu nije ostao dužan, odgovorio mu je u svom stilu nakon čega je "napustio" gostovanje.

Inače se pjesma Higher našla na albumu Music To Be Murdered By – Side B, deluxe izdanju albuma Music To Be Murdered By, objavljenom 18. decembra 2020.

Ovo izdanje je, baš kao i prethodna dva, objavljeno bez ikakve prethodne najave, a pratila ga je pjesma Gnat za koju je snimljen i videospot u režiji Colea Bennetta. Kao prvi singl s albuma skinuta je pjesma Black Magic.

Za sada spot za pjesmu Higher ima više od 12,7 miliona pregleda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije