U eteru zasvirala Oliverova nova pjesma: "Divno, kao da još uvijek živi s nama"

0
Radiosarajevo.ba
U eteru zasvirala Oliverova nova pjesma: "Divno, kao da još uvijek živi s nama"
FOTO: Radiosarajevo.ba / Oliver Dragojević u Sarajevu

Slušatelji Bravo radija i Radija Dalmacije danas, 29. februara su 11 sati slušali novu pjesmu Olivera Dragojevića. Ne mogu ti reći Oliver je snimio prije smrti, a uskoro će izaći još 12 njegovih neobjavljenih pjesama.

Novi album od petka, 1. marta biti dostupan i na svim streaming platformama. 

"Porodica je ta koja je birala pjesme, iza njega je ostalo dosta pjesama. Trebalo je proći i vremena da se one mogu ponovo slušati u krugu porodcie i da se na pravi način mogu verificirati", rekao je direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat. 

Emir Hadžihafizbegović: "Nikada Bošnjaci neće reći da su Srbi genocidan narod!"

Emir Hadžihafizbegović: "Nikada Bošnjaci neće reći da su Srbi genocidan narod!"

"Neopisivo smo sretni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na You tube kanalu Aquarius recordsa s vama podijeliti spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića! Pjesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. 'Ne mogu ti reći' - 1. marta 2024. na svim servisima i svim radio postajama", najavili su na službenom Instagram profilu pokojnog muzičara.

"Divno je čuti novu Oliverovu pjesmu, kao da još uvijek živi s nama", rekla je obožavateljica koja se javila u eter.

Šest godina nakon smrti Olivera Dragojevića izlazi njegov posljednji album

Šest godina nakon smrti Olivera Dragojevića izlazi njegov posljednji album

Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, dok je za aranžman bio zadužen Eduard Botrić. U petak će premijerno biti prikazan i spot koji je djelo Matka Petrića.

"Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama", poručuje tim koji vodi Oliverov profil.

U petak će u osječkoj dvorani Gradski vrt biti održan i koncert 'Tragom Olivera'. Tu su svakako pjevačka diva Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Cambi, Petar Dragojević, Dino Petrić i mnogi drugi.

Od balada do ritmičnih pjesama, spomenuti glazbenici, svojim izvedbama oživjeti će nezaboravne trenutke najvećih Oliverovih hitova, piše 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije