Stiže nova serija od autora Simpsonovih

Radiosarajevo.ba
Stiže nova serija od autora Simpsonovih
Foto: Telegraph.co.uk / Matt Groening
Netflix je od kreatora planetarno popularne animirane serije “Simpsonovi” Matta Groeninga naručio novu seriju, odnosno animiranu fantazi komediju za odrasle.

Gigant internet video produkcije je time dobio 20 epizoda potpuno nove serije koja će se zvati Razočarenje (Disenchantment).

U opisu serije se navodi da će ona gledaoce “odvesti u srednjevijekovno kraljevstvo Zemlje snova (Dreamland), gdje će moći da prate avanture mlade princeze alkoholičarke Bean, njenog odlučnog pratioca elafa po imenu Elfo i princezinog ličnog demona Luci. Ovaj bizarni trio će se susretati sa orgijama, duhovima, harpijama, đavolčićima, trolovima, morževima i s mnogo raznih budalastih ljudi”, prenosi B92

“Konačno, ‘Razočaranje’ će biti pričao o životu i smrti, ljubavi i seksu, i otome kako da ne prestanete da se smijete u svijetu punom patnje i idiota, uprkos tome šta vam stariji ili čarobnjaci ili neke druge budale govorile”, izjavio je Groening.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije