Svi pričaju o ljubavnoj priči zgodnog glumca i svestrane pjevačice

Radiosarajevo.ba
Svi pričaju o ljubavnoj priči zgodnog glumca i svestrane pjevačice
Foto: Profimedia / Bradley Cooper i Lady Gaga
Svestranu Lady Gaga ove godine ćemo prvi puta vidjeti u glavnoj filmskoj ulozi i to u filmu "Zvijezda je rođena" u kojem joj je partner, holivudski zavodnik Bradley Cooper.

Zanimljivo je kako se radi o čak četvrtoj verziji ovog filmskog klasika, a neodoljivi Bradley Cooper okušat će se prvi puta kao redatelj.

On glumi iskusnog county muzičara (Jackson Maine) koja pod svoje okrilje uzima Ally, mladu pjevačicu u usponu (Lady Gaga). Njih dvoje započinju strastvenu, ali i kompliciranu ljubavnu priču koja će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Cooper i Lady Gaga čak su skupa nastupili na velikim festivalima poput Glastonburyja i Coachelle kako bi snimke live svirke pred hiljadama festivalskih posjetitelja bile što autentičnije.

Osim Bradleyja i Lady Gage, u filmu glume i Andrew Dice Clay, Dave Chappelle i Sam Elliot, a scenaristi su Eric Roth, Bradley Cooper i Will Fetters.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije