Suncokreti pred početak školske godine poklanjaju maloj raji novu „Školsku torbu“.

0
Radiosarajevo.ba
Suncokreti pred početak školske godine poklanjaju maloj raji novu „Školsku torbu“.
Ajla Balijagić / Ilustracija

Da polazak u školu bude raspjevan pobrinuo se autorski dvojac Hamdija Salihbegović i Nedžad Merdžanović, inače lidere sarajevskog rock benda “Konvoj”.

Inspiraciju su našli u konstantnom radu s djecom, a spot je radila mlada autorica Ajla Balijagić, uz pomoć prijatelja koji kontinuirano podržavaju njihov rad.

Dječiji hor i škola gitare „Suncokreti“ već dugi niz godina uljepšava i oplemenjuje muzičko dječije stvaralaštvo, a kao rezultat toga dolaze nam i pjesme poput ove. Ovo je svojevrstan poziv najmlađima da odvažno krenu putem učenja i dobrog vladanja kako bi postali dobri ljudi - ističe Nećko.

Dodik pronašao novog investitora: Obavio razgovor sa biznismenom iz Emirata

Dodik pronašao novog investitora: Obavio razgovor sa biznismenom iz Emirata

Sa novom školskom godinom počinje i nova sezona upisa u “Suncokrete”, a Hamo je pozvao najmlađe koji vole muziku da im se pridruže u radu i druženju:

Radujemo se novom početku i novim članovima i članicama. Naše lokacije i termini su: Grbavica, ponedjeljak i srijeda – Centar za mlade (kod zgrade Shoppinga) i Dobrinja, utorak i četvrtak - JU OŠ Skender Kulenović. Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem socijalnih mreža kao i putem maila – hor.suncokreti@gmail.com. Dobro nam došli da stvaramo bolju budućnost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije