Stiže nastavak Avatara "The Way Of Water"

0
Radiosarajevo.ba
Stiže nastavak Avatara "The Way Of Water"
Foto: Printscreen / YT / Avatar / Trenutak iz treilera

Prvi nastavak Avatara će se zvati Avatar: The Way of Water, objavio je Disney na CinemaCon-u, što je možda najveća indikacija da će dugo odlagani film zapravo biti objavljen 16. decembra. 

Uskoro bismo mogli imati još više potencijalnih dokaza, jer bi prvi tizer trejler trebalo da debituje zajedno sa Doktorom Strange u Multiverzumu ludila.

Avatar je i dalje najveći film na svijetu. Malo je vjerovatno da će ikada biti svrgnut sa trona. Naravno, Avengers: Endgame je nakratko zauzeo prvo mjesto, ali sve što je bilo potrebno je bio brz povratak u bioskope kako bi se normalno poslovanje nastavilo, piše Unilad.

Barbarez se prije više od 20 godina fotografisao sa zvijezdom reprezentacije BiH

Barbarez se prije više od 20 godina fotografisao sa zvijezdom reprezentacije BiH

Smješten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, drugi dio Avatara počinje da priča priču o porodici. Dok se Jake i Neytiri vraćaju u prvom trejleru za The Way of Water, ovoga puta nisu samo njih dvoje. U periodu između prvog filma i Puta vode, Jake i Neytiri su dobili djecu, a u trejleru se nalazi nekoliko snimaka koji skreću pažnju na to kako će rast Na’vi porodica biti važan za priču filma. Pored Na’vi djeteta, u trejleru su prikazani i snimci Jakea i Neytiri koji se brinu za naizgled čovjeka koji mora nositi posebnu masku da bi preživio na planeti. U filmu su nevolje koje ih prate, bitke koje vode da bi ostali živi, i tragedije koje trpe.

Kako za sada stvari stoje, ovo nije jedini Avatar koji se priprema, jer su u najavi Avatar 3, 4 i 5, koji će biti objavljivani na svake dvije godine. Iako niko sa sigurnošću ne može da potvrdi šta nas očekuje, jedno znamo, Cameron ih režira, biće živopisno.

Prvi Avatar izašao je 2009. godine i ostao je jedan od najuspješnijih filmova svih vremena. Sljedeći trejler za film biće objavljen 23. septembra, kako je najavljeno u objavi kompanije Disney, piše The Verge.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije