Stalloneova neispričana priča: Netflix najavio film o akcionoj zvijezdi

0
Radiosarajevo.ba
Stalloneova neispričana priča: Netflix najavio film o akcionoj zvijezdi
Foto: IMDb / Sylvester Stallone

Nakon dokumentarca o Arnoldu Schwarzeneggeru, na Netflix stiže isti format o Sylvesteru Stalloneu, a objavljen je prvi trailer za ovo ostvarenje.

Film govori o životu i karijeri slavnog glumca, scenariste, reditelja i producenta nominovanog za Oscara, kao i o likovima koje je igrao tokom godina, a od kojih su svakako najpoznatiji Rambo i Rocky.

"Šta je zdravije, da živite pod iluzijom i još uvijek imate tračak nade da ste mogli da budete odlični, ili da sve upropastite i shvatite da niste uspjeli?", čuje se Stalloneov glas u traileru.

Denis Bećirović: "Strateški interes je da se u BiH osigura potpuna sloboda medija"

Denis Bećirović: "Strateški interes je da se u BiH osigura potpuna sloboda medija"

Film Sly, u režiji Thoma Zimnyja, predstavljen je kao "intiman i neočekivani pogled na rani život akcione megazvijezde, kao i pregled karijere koja traje skoro 50 godina".

Vidjet ćemo Stalloneove teške početke u New Yorku, kada je bježao od kuće da gleda filmove, preko turbulentne karijere koja je eksplodirala s Rockyjem, sve do statusa velike holivudske zvijezde.

Paralelno se prati njegova filmografija i lični razvojni put, a pored Stallonea čujemo i njegovog mlađeg brata Franka, kolegu Henryja Winklera, dugogodišnjeg saradnika Johna Herzfelda i kritičara Wesleyja Morrisa.

Kritičari su film uglavnom pohvalili, istakavši njegovu iskrenost i otvorenost, uz pohvalu Stalloneovoj kreativnosti i upornosti.

Premijera na Netfixu je 3. novembra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije