SFF: Bosanskim ćilimom prošetali mališani iz udruženja Colibri

Radiosarajevo.ba
SFF: Bosanskim ćilimom prošetali mališani iz udruženja Colibri
Foto: Facebook / Djeca iz udruženja Colibri sa Skakom

Bosanskim ćilimom posljednje večeri ovogodišnjeg izdanja Sarajevo Film Festivala prošetali su djeca s poteškoćama u razvoju iz udruženja Colibri iz Sarajeva, a s njima u društvu bio je i gradonačelnik grada na Miljacki - Abdulah Skaka.

"Bosanskim ćilimom smo večeras, posljednji dan Sarajevo Film Festivala prošetali u najljepšem društvu, sa roditeljima i djecom, članovima udruženja Colibri iz Sarajeva.

Najvažnije je i nekada najteže izmamiti osmjeh na licu djeteta. Ali, kada u tome kao večeras uspijete onda sve što radimo dobiva jedan viši smisao i poruku, pa i ovogodišnji, najbolji do sad SFF. Hvala Aida Hrnjić, predsjednici udruženja što je okupila ovo ugodno i veselo društvo. Do naredne godine", napisao je Skaka.

Udruženje za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju Colibri se zalaže za ravnopravnost djece i osoba sa poteškoćama u društvu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije