Sarah Paulson o Pedru Pascalu: "Davala sam mu novac kad nije imao šta jesti, ali..."

2
Radiosarajevo.ba
Sarah Paulson o Pedru Pascalu: "Davala sam mu novac kad nije imao šta jesti, ali..."
Foto: Instagram / Sarah Paulson i Pedro Pascal

Slavna glumica Sarah Paulson kaže da je kolegi i dobrom prijatelju Pedru Pascalu davala novac u periodu kada nije imao šta jesti.

Naime, zvijezda hit serija, kao što su The Last of Us i The Mandalorian, trenutno je jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, ali njegova bliska prijateljica otkrila je da se, ne tako davno, i on mučio s početkom glumačke karijere.

U razgovoru za Esquire, Paulson je otkrila da je pomagala svom prijatelju.

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

"I on je javno pričao o tome pa mogu potvrditi - bilo je trenutaka kada sam mu davala svoju dnevnicu od posla kako bi imao novca da se prehrani", rekla je glumica.

"Samo sam željela da uspije. Znala sam da vidim predznak velike filmske zvijezde."

Osvrćući se na to vrijeme, sam Pascal je priznao da nikada nije mislio da će se probiti. Nakon što je dobio toliko odbijenica, 48-godišnjak je priznao da mu je samopouzdanje bilo ozbiljno narušeno.

"Umro sam od toliko mnogo smrti", rekao je. "Moja vizija toga je bila da, ako se nisam 'probio' do svoje dvadeset i devete godine, to je gotovo, to je bilo to. Potom sam stalno mijenjao šta to znači posvetiti svoj život ovoj profesiji i odustati od ideje da izgleda onako kako sam mislio da hoće kad sam bio dijete. Bilo je toliko dobrih razloga da odbacim tu, kako sam mislio, zabludu."

Ipak, Pascal je danas jedan od najuspješnijih glumaca u svijetu.

Međutim, jeste li znali da je prije nego što je glumio Joela u The Last Of Us ili srcolomca iz Igre prijestolja Oberyna Martella, bio poznat pod drugim imenom? Prije nego što je postigao veliki uspjeh, prije je dobijao manje TV uloge pod drugim nadimkom.

Ako pogledate Pascalov IMDB, možda ćete se iznenaditi kad vidite da je imao ulogu u seriji Buffy, a pojavio se i u epizodi Zakona i reda 2008. Početkom 2000-ih također je glumio u Touched by an Angel. Međutim, sve te uloge tumačio je pod imenom Pedro Balmaceda, što mu je pravo ime.

Prezime Pascal je promijenio u čast pokojnoj majci; 2000. godine Pascalova majka počinila je samoubistvo. Glumac je tada imao samo 24 godine i ubrzo je odlučio promijeniti ime u njezinu čast.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije