Ryan Gosling pregovara s Marvelom, evo u kojoj franšizi bi trebao glumiti

0
Radiosarajevo.ba
Ryan Gosling pregovara s Marvelom, evo u kojoj franšizi bi trebao glumiti
Foto: EPA - EFE / Ryan Gosling

Ryan Gosling velika je želja Marvelovih fanova, koji bi ga jednog dana voljeli vidjeti u Marvelovom filmskom svijetu.

Slavni glumac već je bio u pregovorima za Doctora Strangea, ali ta je uloga na kraju otišla Benedictu Cumberbatchu. No čini se da bi im se želja konačno mogla ostvariti.

Sad se sve češće spominje da bi glumac mogao biti povezan sa sljedećim filmom Čuvara galaksije (Guardians of the Galaxy), konkretno likom Richarda Ridera, poznatijim kao Nova. Riječ je o članu svemirske policije Nova Corps, koji posjeduje nadljudske moći i sposobnosti.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Kako navodi pouzdani izvor Daniel Richtman, Gosling je obavio razgovore sa šefom Marvel Studiosa Kevinom Feigeom. Nije poznato o čemu su razgovarali, no učinjen je prvi korak prema njegovom dolasku u MCU.

"Vrlo interesantno", "Nadam se da će on biti novi glumac koji će glumiti Kanga", "To bi mogla biti najbolja odluka Marvela u historiji", "Nadam se da će on postati novi Kapetan Amerika ili Iron Man", "Ako je Gyllenhaal odradio dobar posao s Mysteriom, onda bi Gosling mogao biti fantastičan izbor za Kanga. Nadam se da je ta uloga u pitanju", samo su neke od reakcija fanova na X-u.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije