Poznato ko će igrati glavne uloge u novom filmu Stevena Spielberga

0
Radiosarajevo.ba
Poznato ko će igrati glavne uloge u novom filmu Stevena Spielberga
Foto: EPA - EFE / Steven Spielberg

Steven Spielberg trenutno radi na novom naučnofantastičnom filmu za studio Universal Pictures, a sada je poznato ko bi u njemu trebao igrati glavne uloge.

Kako navodi časopis Empire, Josh O'Connor i Emily Blunt trenutno su u pregovorima za misteriozni film, koji će imati premijeru u maju 2026. godine.

Detalji priče još uvijek nisu poznati javnosti, ali riječ je o filmu o neidentificiranom letećem objektu. Navodno će se film zvati The Dish.

Dom naroda usvojio ključne zakone: Od ovog mjeseca se očekuje povećanje naknada za borce

Dom naroda usvojio ključne zakone: Od ovog mjeseca se očekuje povećanje naknada za borce

Scenarij piše David Koepp, koji je sa Spielbergom radio na Jurskom parku (Jurassic Park).

Film producira Kristie Macosko Krieger, Spielbergova dugogodišnja saradnica koja je prije nekoliko godina producirala njegove filmove The Fabelmans i West Side Story.

Emily Blunt ove je godine glumila u filmovima The Fall Guy i IF, a trenutno radi na biografskom filmu Bennyja Safdieja nazvanom The Smashing Machine, u kojem glavnu ulogu igra Dwayne Johnson.

Josh O'Connor trenutno je tražen zbog odlične izvedbe u sportskoj romantičnoj drami Challengers, u kojoj je glumio uz Zendayu i Mikea Faista. Mladi glumac trenutno radi na novom nastavku serijala Knives Out.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije