Potvrđeno: Halid Bešlić će za Valentinovo pjevati u Dubrovniku

5
A. S.
Potvrđeno: Halid Bešlić će za Valentinovo pjevati u Dubrovniku
FOTO: Facebook / Halid Bešlić

Halid Bešlić će za Valentinovo pjevati u Dubrovniku, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz hotela Rixos Premium Dubrovnik.

Ususret Valentinovu jedan od najboljih hotela u Hrvatskoj i regionu priprema najbolji provod. U romantičnoj atmosferi dvorane Mistral očekuje Vas svečana večera i nezaboravna zabava, uz nastup Halida Bešlića.

"Chef Ozgur Donertas je za tu prigodu kreirao poseban menu od pet slijedova. Večera započinje selekcijom dalmatinskog pršuta i sira, nastavlja se orijentalnim namazom muhammara i sušenom govedinom, zatim slijedi rižoto od kozica i plodova mora, dok glavni slijed donosi pirjani teleći odrezak s pireom od pastrnjaka.

Sandra Urlić otkriva: Kako smo dogovorili da nam Dino Merlin pjeva za Novu godinu

Sandra Urlić otkriva: Kako smo dogovorili da nam Dino Merlin pjeva za Novu godinu

Gala večeru zaokružuje prigodan desert pavlova od šumskog voća sa sladoledom od jagode, uz koji ćete se iznova zaljubiti", priča nam Sandra Urlić, direktorica prodaje u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, koja je desna ruka direktoru hotela Ayhana Basciju.

Po završetku večere na scenu stupa muzička legenda Halid Bešlić, koji će svojom energijom i bezvremenskim hitovima prirediti koncert pun emocija i zabavu za pamćenje.

Halid Bešlić priprema spektakl za Valentinovo
Foto: Privatni album: Halid Bešlić priprema spektakl za Valentinovo

Nakon koncerta zabava se nastavlja u Sports Baru hotela, uz muziku uživo.

"Program će se održati u subotu, 11. veljače, s početkom u 20 sati u hotelu Rixos Premium Dubrovnik. Cijena po osobi je 100 eura, s tim da piće nije uključeno u cijenu", dodaje Sandra Urlić, uz napomenu da rezervacije možete nazvati na broj +385 / 020 200 000 ili poslati e-mail na dubrovnik@rixos.com.

Zanimljivo, u istom Rixos Premium Dubrovnik hotelu za Novu 2023. godinu pjevao je Dino Merlin i oduševio sve prisutne. Zanimale su nas cijene noćenja u hotelu na noć kada će pjevati Halid Bešlić.

Rixos Premium Dubrovnik hotel
Foto: Privatni album : Rixos Premium Dubrovnik hotel

"Cijene noćenja se kreću od 275 eura (550 KM) do 625 eura (1.320 KM) za jednu noć. Ponuda paketa je bazirana za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (standard soba, classic soba, superior soba, deluxe soba i apartmani). Djeca će imati posebni zabavno-animacijski program i dječju večeru tijekom gala večere/koncerta. Ima tu još pogodnosti i najbolje je da nas svi zainteresirani kontaktiraju na telefon ili putem e-maila", dodala je Sandra Urlić, direktorica prodaje u hotelu Rixos Premium Dubrovnik za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije