Pojavile se fotografije Talijana iz drugog ugla: Je li kokain ili samo staklo?

1
Radiosarajevo.ba
Pojavile se fotografije Talijana iz drugog ugla: Je li kokain ili samo staklo?
Foto: Instagram / Predstavnici Italije

Nakon eurosong skandala da je italijanski pjevač Damiano David (22) šmrkao kokain u prijenosu uživo dok su se čitali bodovi, njegovi mu fanovi pokušavaju pomoći. On je izjavio da se samo sagnuo zbog razbijenog stakla. Desilo se to malo prije nego su se Talijani „Maneskin“ okrunili pobjedom.

''Gitarist Thomas je slomio staklo. To je bilo staklo. Molim vas, nemojte me to pitati. Ne drogiram se. Nikakav kokain, molim vas. Nemojte to govoriti'', rekao je Damiano novinarima na press konferenciji.

A sad su se pojavile i fotografije na kojima se iz drugog ugla snimanja vidi razbijeno staklo čaša na podu velike dvorane Ahoy u Rotterdamu.

Stvarno smo šokirani da neki ljudi govore kako se Damiano drogirao. Mi smo zaista protiv droga i nismo nikad šmrkali kokain. Spremni smo se testirati jer nemamo ništa za sakriti. Mi smo tu da bi svirali svoju muziku i sretni smo zbog pobjede na Eurosongu. Želimo zahvaliti svima koji nas podržavaju! Rock 'n' Roll neće nikad umrijeti, volimo vas'', poručili su iz grupe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije