"Ovo je teško gledati": Nova serija BBC-a iznenadila gledatelje količinom seksa

0
Radiosarajevo.ba
"Ovo je teško gledati": Nova serija BBC-a iznenadila gledatelje količinom seksa
Foto: BBC / Industry

BBC ima novu seriju Industry, a gledatelje je iznenadila prikazana količina seksi scena.

Tako komentiraju da likovi, ambiciozni pojedinci željni karijere u financijama, manje vremena provode u odijelima, a više potpuno goli.

Likovi iz serije nastale u koprodukciji s HBO-om šalju gole fotke kolegama, seksaju se u kuhinjama, završavaju u striptiz-klubovima - i to sve u samo jednoj epizodi.

Tokom sat vremena, koliko traje jedna epizoda, gledatelji su vidjeli nekoliko scena seksa pa serija već nosi naziv najseksi serije na TV-u.

Drugi su je prozvali pornografijom i smatraju da je seksa u njoj jednostavno previše.

"Gledam seriju Industry i pitam se rade li ovi ljudi. Vidimo ih samo kako pričaju, seksaju se, drogiraju se i opet se seksaju. Koja je poanta ovog?" napisao je jedan gledatelj, piše Index.

Drugi je dodao da je seks prevladao nad bilo kakvom radnjom serije.

"Mogla je to biti dobra serija koju bih pratio, no ovo ne mogu gledati", dodao je.

Sinoćnja epizoda počela je tako da je Yasmin snimila selfieje u toplesu koji je poslala kolegi Robertu, koji je pak masturbirao na njih pod tušem. Potom je ona masturbirala na vruću snimku Roberta. Potom se otkriva da je šef Kenny ne voli jer misli da je imala privilegirani život, a zatim je tjera da prihvati ples u krilu tijekom večere s klijentima.

Yasmin zatim nalazi svog dečka Seba onesviještenog i golog na krevetu, gdje je ostao nakon cyber-seksa s nepoznatom djevojkom. Drugi ženski lik Harper odlazi kod bivšeg dečka te se seksaju u kuhinji, no veza nema šanse nakon što ona otkrije da je ukrao jaknu njenog klijenta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije