Novosadski E-PLAY objavio novi spot sa glumcem Draganom Mićanovićem

0
Radiosarajevo.ba
Novosadski E-PLAY objavio novi spot sa glumcem Draganom Mićanovićem
FOTO: Facebook / E-Play

Singl pod nazivom “Nije da nije” predstavlja po prvi put u karijeri, kako sam bend kaže,  jednu “R’N’R ljubavnu baladu”.

Na režiserskoj stolici i ovoga puta je sjedio Vuk Protić sa kojim bend ima izvrsnu višegodišnju saradnju i video ostvarenja “Sloboda”, “Pristanište”, “Šamarčina”, obradu Katarine II “Aut” i duet sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”. Scenografiju je radila poznata filmska ekipa Braća Limijer. Za audio produkciju je po prvi put bio zadužen Dejan Lalić, a snimalo se u novosadskom studiju Road. Audio snimanje pesme podržao je Sokoj.

Ovo nije prvi put da bend ima gostujuće glumce u spotu. Do sada je titulu najboljeg spota svakako nosila pjesma “Sloboda” u glavnoj ulozi sa Slobodom Mićalović. Ovoga puta prijedlog i telefonski poziv je uslijedio ka glumcu Draganu Mićanovicu koji je to sa oduševljenjem prihvatio.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

“Dragan je toliko fin i voli umjetnost da prosto pomislite da takvi ljudi više ne postoje. Bez obizra što je imao snimanje za seriju taj dan, ipak je uspio da uklopi i naše snimanje spota i da sve stigne. Najvažnije od svega je to da voli dobru muziku” - izjavila je Maja Cvetković, basistkinja i pjevačica sastava E-play.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije