Novi horor snimljen po video igri razočarao kritičare, ali oduševio publiku

0
Radiosarajevo.ba
Novi horor snimljen po video igri razočarao kritičare, ali oduševio publiku
Foto: IMDB / Five Nights at Freddy's

Novi horor film Five Nights at Freddy's nije dobro prihvaćen od strane kritičara, zbog čega ima veoma nizak rating od 29% na Rotten Tomatoes-u.

Kritičari mu najviše zamjeraju da je dosadan, nimalo zastrašujući i da ima mlaku radnju.

Međutim, publika ne dijeli njihovo mišljenje. Istovremeno, film je stigao u kina i na Peacock streaming platformu.

Godišnjica legendarnog nastupa Metallice u zatvoru San Quentin

Godišnjica legendarnog nastupa Metallice u zatvoru San Quentin

Na Rotten Tomatoes-u, Five Nights At Freddy's je dobio 89% pozitivne ocjene publike. Ne postoji ništa što fanovi ne vole u ​​vezi s hororima, i oni misle da je to jedan od najboljih filmova zasnovanih na video igrici.

"Ovo je tako dobar film. Definitivno bih ga preporučio onima koji su ljubitelji igre", rekao je jedan obožavalac.

"Moja kćerka i ja smo se odlično proveli. Zastrašujući roboti izgledaju stvarno, baš kao u igrici. Jedina šteta je što je film ocijenjen PG-13. Ali to ima nekog smisla jer je popularan među djecom. Sve u svemu, sjajan porodični horor film. Priča je sjajna", rekao je drugi fan.

"Čitao sam loše kritike, ali nisam želio da ih slušam. Moja djeca su htjela da ga gledaju i sve vrijeme mi je držao pažnju. Priča je fantastična", istakao je treći.

"Odrastao sam igrajući FNAF i uživao sam u filmu. Istina, ima nekoliko mana i mogao je biti bolji. Ali iskreno, to je odličan film jer je postavio temelje za buduće FNAF filmove. Odlično ćete se provesti ako obožavate igre", napisao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije