Netflix otkrio naziv trećeg filma iz popularnog serijala s Danielom Craigom

0
Radiosarajevo.ba
Netflix otkrio naziv trećeg filma iz popularnog serijala s Danielom Craigom
Foto: IMDb / Daniel Craig kao detektiv Benoit Blanc

Iz Netflixa je ovih dana stigla odlična vijest za obožavatelje Knives Out filmskog serijala – službeni naslov novog, trećeg filma, potvrda da se Daniel Craig vraća u ulozi detektiva Benoita Blanca te da film možemo očekivati tokom sljedeće godine!

Benoit Blanc će u trećem filmu, službenog naslova Wake Up Dead Man, imati najmračniji slučaj dosad, ali o čemu je tačno riječ, zasad nije poznato.

Naravno, Rian Johnson vraća se kao reditelj i scenarist i ovog nastavka.

EURO 2024 | I danas su pred nama dva sjajna duela na Europskom prvenstvu

EURO 2024 | I danas su pred nama dva sjajna duela na Europskom prvenstvu

"U početku smo imali noževe. Potom je staklo bilo smrskano. No, moj najopasniji slučaj tek će biti otkriven", čujemo Craiga u kratkom najavom videu kojim se referira na franšizu koja je krenula 2019. godine filmom Nož u leđa i tri godine kasnije nastavkom Nož u leđa: Glass Onion.

Prvi film bio je u kinima širom svijeta u distribuciji Lionsgatea te je zaradio ukupno 312 miliona dolara (562,30 miliona KM), a nastavak je imao tek limitirane kino projekcije prije dolaska na Netflix čime je zaradio jedva 13 miliona dolara (23,43 miliona KM) u kinima.

Unatoč odličnoj reakciji publike na filmove, te činjenici da je prvi film ostvario solidnu zaradu, treći dolazi direktno na streaming sljedeće godine.

Osim Craiga, nije poznato ko bi mogao glumiti u Wake Up Dead Man.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije