Neda Ukraden reagirala na optužbe da je tužila Hrvatsku

Radiosarajevo.ba
Neda Ukraden reagirala na optužbe da je tužila Hrvatsku
Foto: Instagram / Neda Ukraden

Početkom prošle godine jedna od najpoznatijih pjevačica Balkana Neda Ukraden, odlučila je upisati u knjige svoju djedovinu koju ima u Glavini Donjoj u Imotskom.

Trebala je to biti uobičajena sudska procedura kako bi mogla dobiveno nasljeđe provesti u knjige, a za cijeli proces angažirala je advokata Ivana Ćosića, koji je to sve odradio umjesto nje.

Tužbu je podnijela na Općinskom sudu u Makarskoj, a predmet vodi sudija Ante Knezović, piše portal Imperijal.net.

Međutim, medijima kolaju napisi kako pjevačica "tuži Republiku Hrvatsku, grad Imotski i još 26 članova porodice Ukraden, Kadijević, Miloš i Putica", a zbog toga je i reagirala.

Prema njezinim riječima, radila je ono što bi trebao svaki građanin.

"To je bio jedini put da se to riješi. Ovako kad se kaže da sam 'tužila Hrvatsku' ispada ko zna što se događa, a zapravo sam kao savjestan građanin učinila ono što bi svi trebali, a to je srediti zemlju i papire", započela je Neda Ukraden u razgovoru s 24 sata.

"Prije su naši stari dobivali zemlju i to se nigdje nije evidentiralo. Dosta je zemlje bilo na stricu, ostalo je i na tati i njegovim roditeljima, ali to je sve pripalo meni jer sam kćer jedinica. Dakle, ovim procesom nisam dobila ništa više od onog što mi je ionako pripadalo, samo je sada to sve sprovedeno i piše da je moje crno na bijelo", pojasnila je do kraja.

Neda Ukraden - undefined

Foto: Instagram: Neda Ukraden

Pjevačica smatra kako bi svi to trebali napraviti jer bi onda bilo manje problema oko nasljedstva, a to pokušava objasniti i svojoj 40-godišnjoj kćeri Jeleni.

"Učim i kćer da sve što kupuje da odmah provede kroz knjige, neka stoji da je njeno. Nismo svi jednaki, netko će možda posegnuti za tvojim, možda će misliti da je njegovo, nikad ne znaš, a ovim načinom se zna o čemu se radi", upozorila ju je Neda dometnuvši da nije htjela da njezina kćer pokreće parnice i da je to za nju njena majka sredila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije