Na Federalnoj TV pušten snimak grupnog seksa: Šta kažu iz RTV FBiH?

S. H.
Na Federalnoj TV pušten snimak grupnog seksa: Šta kažu iz RTV FBiH?
FTV / Prtscr
Sinoć, u 20.25, na Federalnoj televiziji emitiran je dokumentarni film Pussy Riot: Punk molitva u kojem su prikazane scene grupnog seksa.

U filmu se, u nekoliko navrata, prikazuje pornosnimak feminističke punk-rock grupe Pussy Riot, čije su članice poznate po provokativnim nastupima i "toples" protestima.

Brojni gledatelji ostali su šokirani scenama iz ovog filma, pogotovo jer su puštene u tzv. udarnom terminu.

Kontaktirali smo Federalnu televiziju u vezi s ovim...

"U ovom slučaju radi se o gruboj manipulaciji svojstvenoj Dnevnom avazu i Fahrudinu Radončiću, koji je prijeteći našem novinaru prije dva dana u hodnicima Suda Bosne i Hercegovine najavio diskreditaciju Federalne televizije, a zbog izvještavanja o sudskom procesu u kojem je optužen za ometanje pravosuđa i bojazni da će Federalna televizija objaviti svjedočenja u kojima se problematizira motiv za ubojstvo i porodične veze jednog od protagonista sarajevskog kriminalnog miljea", naveli su iz RTV FBiH za Radiosarajevo.ba.

Iz Regulatorne agencije za komunikaciju za Radiosarajevo.ba su naveli da nisu bili upoznati sa sadržajem na Federalnoj televiziji, ali da će tražiti po zakonskim regulativama da im se dostavi sporni dokumentarac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije