Justin Timberlake se naklonio svim izvođačima Eurosonga i rasturio u revijalnom programu

Radiosarajevo.ba
Justin Timberlake se naklonio svim izvođačima Eurosonga i rasturio u revijalnom programu
Iznenađenje za sve učesnike Eurosonga i gledatelje širom planete desilo se u pauzi za glasanje na večerašnjem finalu Eurosonga.

U Green-roomu, prostoru u kojem sjede izvođači očekujući ishode glasanja, pojavio se američki superstar Justin Timberlake. Dočekan je ovacijama i oduševljenjem učesnika eurosonga, ali i svih 17.000 posjetilaca u Globen Areni. 

Timberlake je rekao kako ga zanima Eurosong i u Americi ga gleda posljednje tri godine. 

Uz čestitke je pozdravio sve učesnike rekavši da zna kakva je odgovornost pjevati pred 200 miliona ljudi. S obzirom da svako od njih predstavlja svoju zemlju, Justin Timberlake im se naklonio u znak poštovanja. 

Nakon ovoga, Justin je sa svojom mnogobrojnom ekipom nastupio na sceni Goleb Arene pjevajući uživo. 

Nastup je sačinjavao miks njegovih pjesama, uključujući i jednu novu, a ne treba posebno isticati da je - rasturio! 

Britanski mediji pišu kako je ovo najveći dokaz da je Amerika posustala pod Eurosongom. Od ove godine, Takmičenje za pjesmu Eurovizije se uživo emitira u SAD, kao i u Kini i Australiji, i ono postaje globalni fenomen. 

Švedska televizija želi ovim prijenosom porušiti sve rekorde. Očekuje se da će ovaj Eurosong upisati preko 200 miliona gledatelja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije