Maya Sar objavila novu pjesmu

0
Radiosarajevo.ba
Maya Sar objavila novu pjesmu
Foto: Instagram / mayasarofficial / Maya Sar

Maya Sar, renomirana regionalna pjevačica i kantautorica, predstavlja svoj novi singl „Ljubav“.

Uvijek drugačija i jedinstvena, a ponajviše autentična u svemu što stvara, Maya je u svoju novu pjesmu „Ljubav“ pretočila svoje intimne i toliko istančane emocije i posvetila je svojoj najvećoj životnoj inspiraciji – kćerki Mini.

Pjesma je prizor najsretnijeg životnog trenutka. Napisala sam je kada se rodila moja kćerka, pod utiskom bujice nepoliranih, iskonskih emocija. Tako je i snimljena, u dahu, kao live session, sa mojim dragim prijateljima muzičarima.

U Nogometni savez BiH stiglo pismo Irfana Peljte: Oglasili se hitnim saopćenjem

U Nogometni savez BiH stiglo pismo Irfana Peljte: Oglasili se hitnim saopćenjem

Simbolika je da jedno od značenja imena moje kćeri jeste Ljubav. Ona je moja inspiracija i za pjesmu i za život“, ističe Maya koja je na ovoj jazz-pop baladi okupila vrlo dojmljiv muzički tim.

To su prije svega etablirani muzičari, Mayini dugogodišnji saradnici, Matija Dedić, Dino Šukalo, Dado Marinković, Ante Gelo, Nermin Puškar, Daria Hodnik Marinković i Henry Radanović. Aranžman i produkcija djelo su Mahira Sarihodžića, koji je neizostavni dio Mayinog kreativnog i autorskog tima.

„U nedostatku pravih riječi, jačinu osjećaja sreće, odgovornosti, strepnje, želje i nade za lijep život, nekada je lakše otpjevati nego ispričati“, naglašava iskreno Maya, prisjećajući se trenutaka u kojima je nastajala pjesma „Ljubav“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije