Kubrickove jezive blizanke: Kako izgledaju 33 godine nakon premijere kultnog filma

0
Radiosarajevo.ba
Kubrickove jezive blizanke: Kako izgledaju 33 godine nakon premijere kultnog filma
Foto: Instagram/Screenshot / Isijavanje

"Dođi i igraj se s nama, Deni", slavna je rečenica koju su Lisa i Louis Burns izgovorile sa samo dvanaest godina, kad su se pojavile u filmu.

Blizanke danas imaju 55 godina, a čak i najveći fanovi filma teško bi ih prepoznali.

Nakon što su se proslavile u Kubrickovom filmu Isijavanje pored Jacka Nicholsona, sestre su odustale od glume. Lisa je postala advokat, dok je Louisa naučnica, ali povremeno objavljuju na društvenim mrežama i prisjete se svojih uloga.

Na strani Karadžića | Subašić: Zašto je zagrebački sud odbio priznati odštete žrtvama genocida?!

Na strani Karadžića | Subašić: Zašto je zagrebački sud odbio priznati odštete žrtvama genocida?!

"Prirodno smo sablasne. Ali vježbale smo da govorimo jednoglasno, i radile smo na tome da izgovaramo rečenice na jeziv način", ispričale su u intervjuu za Cosmopolitan.

U jednom od intervjua, blizanke su progovorile o svom iskustvu na snimanju, koje im je ostalo u lijepom sjećanju: "Svaki smo se dan osjećale kao da smo pozvane na neku vrlo ekskluzivnu zabavu i bile smo najmlađe i najsretnije osobe koje su bile tamo."

Sestre su također ispričale kako je Jack Nicholson drijemao na podu između scena kako bi ostao povezan s likom kog glumi i da im je često pričao kako mu nedostaje kćerka Jennifer iz prvog braka sa Sandrom Knight, zbog čega su stekle utisak da je bio odaniji čovjek nego što ga se prikazivalo u javnosti, piše Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije