"Je li dobro ona?": Viralni video Katy Perry prestravio fanove diljem svijeta

0
Radiosarajevo.ba
"Je li dobro ona?": Viralni video Katy Perry prestravio fanove diljem svijeta
Foto: TikTok/Screenshot / Šta se dogodilo Katy Perry?

Viralni video Katy Perry na kojem se nešto čudno dešava s njenim okom zabrinuo je fanove ove pjevačice na društvenim mrežama. 

Pjevačica je nastupala u Las Vegas Resorts World ovog mjeseca kada se dogodilo nešto bizarno.

Video je objavila njena TikTok obožavateljica i isti je imao više od 17 miliona pregleda u samo jednom danu.

Bayern na mukama prije 'Der Klassikera': Dva ključna igrača pod velikim upitnikom

Bayern na mukama prije 'Der Klassikera': Dva ključna igrača pod velikim upitnikom

@katyperrytv

KATYYYYY!#PLAY🍄

♬ sonido original - Katy Perry TV

Na snimci 38-godišnjakinja nosi srebrnu haljinu prekrivenu zgnječenim limenkama i grudnjak koji je također napravljen od aluminijskih limenki.

Pjevačica dovršava svoju pjesmu i pozira s rukom na bokovima dok publika aplaudira, a oko joj tada počinje čudno "otkazivati". Pjevačica zatim nekoliko puta dodiruje sljepoočnicu i oči joj se vraćaju "u normalu".

Izgleda potreseno, ali komentira kao da se ništa nije dogodilo, brzo podiže mikrofon i kaže: "Napravite još više buke za moj bend."

Obožavatelji su zabrinuti za pjevačicu u komentarima na TikToku, gdje je jedna osoba napisala "Je li dobro?", dok druga piše: "Je li ovo stvarno? Stvarno sam zabrinut."

Ljudi su zabrinuti i na Twitteru, gdje je jedna osoba rekla: "Nemam pojma što se ovdje dogodilo, ali se stvarno nadam da je Katy Perry dobro." "Nije važno što je to uzrokovalo... činjenica da se dogodilo je strašna kao vrag. Politiku na stranu, ovo se čini zdravstveni problem i želim joj sve najbolje", nastavili su.

Bilo je i onih koji su se šalili pa su pisali kako se "pokvarila" usred nastupa ili da je ovo sigurno neki "mehanički kvar".

Mnogi nagađaju da joj je ljepilo za umjetne trepavice zalijepilo oko, dok drugi misle da su joj oči bile suhe, da je imala migrenu ili da je mogla imati spazam oka zbog stresa ili umora.

U trenutku pisanja ovog teksta, pjevačica nije komentirala o tome što se dogodilo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije