Jackie Chan u novoj komediji "Ride On" osvaja publiku širom svijeta

0
Radiosarajevo.ba
Jackie Chan u novoj komediji "Ride On" osvaja publiku širom svijeta
EPA / Jackie Chan

Film Ride On nova je komedija s legendarnim Jackiejem Chanom u glavnoj ulozi, a u filmu se pojavljuje i Wu Jing, jedan od najpoznatijih kineskih glumaca.

Priča prati propalog kaskadera koji jedva spaja kraj s krajem, a kamoli da se brine za svoga voljenoga konja - kaskadera imena Crveni zec (dijeli ime s poznatim konjem kojeg je posjedovao vojskovođa Lu Bu za vrijeme dinastije Han prije 1.900 godina).

Čovjek nerado traži pomoć od svoje otuđene kćeri i njeng dečka advokata nakon što ga obavijeste da bi konj mogao biti prodan na aukciji kako bi mogao pokriti svoje dugove.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Neočekivano, kaskader i konj preko noći postaju medijske senzacije kada njihova borba s utjerivačima dugova postane viralna.

To kaskaderu daje drugu priliku da bira između vlastite filmske karijere i porodice. Kao i uvijek, jednostavno ne možete pogriješiti u vezi filma u kojoj glavnu ulogu ima Jackie Chan, koji će u aprilu iduće godine navršiti 70 godina. Film je izašao u američka, britanska i kineska kina prije mjesec dana, a u nastavku pogledajte najavu koja će Vam izmamiti osmijeh na lice, prenosi Geek.hr.

Pogledajte trailer u nastavku: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije