Izraelska predstavnica na Eurosongu nakon nastupa se poskliznula na stepenicama

Radiosarajevo.ba
Izraelska predstavnica na Eurosongu nakon nastupa se poskliznula na stepenicama
Izraelska predstavnica Netta Barzilai (25) jedan je od favorita publike na ovogodišnjem Eurosongu, a simpatije je osvojila kombinacijom pjevanja beatboxinga.

Barzilai se sinoć pjesmom Toy plasirala u finale takmičenja, no kada se nakon nastupa s plesačicama i ostatkom ekipe spuštala iza bine poskliznula se po stepenicama. 

Izraelka je bila presretna nakon dobrih vijesti i mahala je brojnim obožavateljima u Altice Areni u Lisabonu. No u jednom trenutku joj se "izmaknulo tlo pod nogama" i samo je skliznula po stepenicama uprkos tome što je pokušala zadržati ravnotežu primivši se za rukohvat. 

Prvo polufinale Eurosonga 2018: Hrvatska i Makedonija bez plasmana dalje

Srećom, nije nikoga "pokupila" na stubištu, a kada se spustila dolje dočekao ju je njen tim i pomogao joj da ustane. Netta je imala na nogama tenisice s petom kao i njezine plesačice te je obukla tajice i kratku haljinu i činilo se da nakon pada malo šepa. Pozitivno je što Izraelka ne pleše puno tokom izvedbe svoje pjesme za Eurosong pa nezgoda neće utjecati na njezin nastup u finalu Eurosonga u subotu. 

"Ponosna sam i dirnuta što sam uspjela doći do finala. Radujem se suboti i obećavam da ću učiniti sve da dovedem Eurosong u Izrael", istaknula je Netta.

Njezini fanovi kažu da je pjesma Toy odvažna, zabavna, ženska i pokazuje samopouzdanje. 

Pjesmu su napisali muzičar Stav Beger i Doron Medalie, autor pjesama Golden Boy i Made of Stars kojima se Izrael predstavio na Eurosongu 2015. i 2016. godine. Singl je gotovo u potpunosti na engleskom uz nekoliko fraza na hebrejskom jeziku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije