Hrvatica na finalu Super Bowla: U vrućem izdanju zaplesala s Timberlakeom

Radiosarajevo.ba
Hrvatica na finalu Super Bowla: U vrućem izdanju zaplesala s Timberlakeom
Milioni Amerikanaca pomno su pratili svaki detalj sinoćnjeg "Super Bowla".

Muzička zvijezda večeri bio je Justin Timberlake koji je svojim nastupom opravdao očekivanja. A uz bok Justina Timberlakea našla se i jedna Hrvatica, prenosi dnevnik.hr

hrvatica_marina_instagram.JPG - undefined

Simpatična Riječanka Maja Kereš slavnog pjevača osvojila je nedavno kada ju je izabrao da pleše u njegovu spotu za pjesmu Filthy.

Koliko je uvjeren u njen talent, dokazao je i pozvavši je da upravo s njim dijeli pozornicu najpopularnijeg sportskog takmičenja u Americi.

Atraktivna Maja zaplesala je s Justinom u izazovnom prozirnom kostimu ispod kojeg se naziralo donje rublje, a svojim angažmanom i sama se pohvalila na društvenim mrežama uoči nastupa. 

 

A post shared by Maja Kereš (@majakeresh) on

"Vrijeme je! Nastupam na najvećoj pozornici ikada. Poluvrijeme Super Bowla s Justinom Timberlakeom i bendom The Tennessee Kids jedan je od onih angažmana o kojima bi se knjiga mogla napisati", napisala je Riječanka na svom Instagramu. Majin dio koreografije možete pogledati u videu koji slijedi: 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije