Holivudska zvijezda će voditi Eurosong 2024

0
Radiosarajevo.ba
Holivudska zvijezda će voditi Eurosong 2024
Foto: EPA - EFE / Ovogodišnji domaćin Eurosonga je Malmo

Eurosong je pred vratima, a Švedska se priprema za veliki spektakl!

Obje večeri polufinala i samo finale vodit će holivudska zvijezda Malin Akerman te popularna švedska TV voditeljica, komičarka i veteranka Eurosonga Petra Mede.

Malin je rođena u Stockholmu i odrasla u Kanadi, a danas živi u Los Angelesu. Pojavljivala se u TV serijama Billions, The Comeback i Entourage, kao i u filmovima Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta, Nevolje u raju, Prisila na brak, Čuvari i drugima. Glumila je s brojnim holivudskim imenima kao što su Tom Cruise, Jennifer Aniston, Sandra Bullock...

Objavljena snimka: Ovo je prvi iskaz atentatora, odgovorio na pitanje zbog čega je pucao na Ficu

Objavljena snimka: Ovo je prvi iskaz atentatora, odgovorio na pitanje zbog čega je pucao na Ficu

Navikla je nastupati na pozornici, pojavila se i u mjuziklu A Piece of my Heart, a nedavno je imala ulogu i u filmu The Final Race.

"Ne mogu opisati svoje osjećaje. Jako sam uzbuđena i pomalo nervozna, ali u pozitivnom smislu. Uvijek mi se sviđao Eurosong, biti dio ovog fantastičnog showa zajedno s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, Petra je jedna od najsmješnijih žena koje sam ikad upoznala", rekla je Malin za Eurovision.tv.

A Petri je vođenje Eurosonga već postala posve normalna stvar. Ovo joj je, naime, treći put da ga vodi. Prvi put je to učinila 2013. godine i dobila međunarodne pohvale, a zatim se 2016. godine ponovno vratila toj ulozi.

"Zamislite da ponovno dobijete priliku voditi Eurosong. To je tako nevjerojatna čast. Nakon što sam ga prvi put sama vodila, a zatim s divnim Månsom Zelmerlöwom uz sebe, sada se jako veselim suradnji s Malin. Ne poznajemo se otprije, ali smo se već par puta srele i već me potpuno kupila. Bit će mi zadovoljstvo raditi s njom", rekla je Petra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije