Glasine sve glasnije: Velika hollywoodska zvijezda prvi put u Tarantinovom filmu?

0
Radiosarajevo.ba
Glasine sve glasnije: Velika hollywoodska zvijezda prvi put u Tarantinovom filmu?
Foto: EPA - EFE / Quentin Tarantino

Posljednjih sedmica se nagađa da će hollywoodski glumac Tom Cruise glumiti u novom, a ujedno i posljednjem filmu reditelja Quentina Tarantina.

Uprkos tome što je jedna od najvećih zvezda u industriji, Cruise nikada nije glumio u Tarantinovom filmu, što ovu saradnju čini veoma očekivanom. Cruiseova radna etika, u kombinaciji s Tarantinovim odličnim pisanjem i režijom, učinili bi ga savršeno prikladnim za film The Movie Critic, piše The ScreenRant.

Još uvijek nije zvanično potvrđeno da ćemo Cruisea gledati na velikom ekranu u Tarantinovom djelu, iako se o tome sve više priča i nagađa se da su u toku posljednji pregovori.

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Cruisea bismo gledali rame uz rame s Bradom Pittom, koji je već dobio ulogu u novom filmu, što bi bio prvi put nakon 20 godina, još od Intervjua s vampirom (Interview with the Vampire).

Cruise je nakratko razmatran za ulogu Cliffa u filmu Bilo jednom u Hollywoodu (Once Upon a Time... in Hollywood) prije nego što se Tarantino na kraju odlučio za Pitta. Prema Collideru, Tarantino je zapravo lično razgovarao s Cruiseom o ulozi, opisujući ga kao "sjajnog momka", ali je odlučio da će se Pitt bolje snaći u toj ulozi jer su on i Leonardo DiCaprio bolji par na ekranu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije