Frenkie, Kontra i Indigo snimaju nastavak "Putanje" u Tokiju

Radiosarajevo.ba
Frenkie, Kontra i Indigo snimaju nastavak "Putanje" u Tokiju
Proteklog vikenda Frenkie i FmJam ekipa su na svojim društvenim mrežama objavili fotografije iz Shibuye, s jednog od najprometnijih pješačkih prelaza na svijetu.

Shibuya je jedan od najpoznatijih kvartova Tokija, glavnog grada Japana. Pored ostalih znamenitosti, u ovom dijelu grada smješten je - muzičarima bitan - Red Bull Studio.

Frenkie, Kontra, Indigo i Soul u ponedjeljak su upravo u ovom studiju počeli snimati nastavak veoma uspješnog albuma Putanja, koji je snimljen prošle godine u Red Bull Studiju u Berlinu. Godinu dana nakon izdavanja Putanje, ekipa je ušla u studio kako bi snimila nastavak.

"Tokio je grad s druge planete i plan je da materijal zvuči egzotičnije nego što su ljudi do sada navikli čuti od nas. Dva dana smo uživali u čarima grada, a sada slijedi danonoćno snimanje albuma," izjavili su u pauzi između snimanja.

Još nisu spremni otkriti naziv novog albuma, a ostaje da se vidi koliki će uticaj Zemlja izlazećeg sunca imati na novi album ponajbolje hip hop ekipe u regionu. Najnovija događanja iz Tokija možete pratiti na redbullba Instagramu, Red Bull Facebooku, kao i na društvenim mrežama članova FmJam ekipe.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije