Fanovi "Seks i grada" šokirani: Umire jedan od glavnih likova već u prvoj epizodi?

Radiosarajevo.ba
Fanovi "Seks i grada" šokirani: Umire jedan od glavnih likova već u prvoj epizodi?
Foto: Instagram / Serija Sex and the City

Snimaju se novi nastavci serije Sex and the City, a u javnost isplivavaju novi detalji.

Povratak slavnog Face potvrdila je i sama Sarah Jessica Parker koja je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i oduševila fanove serije, ali vijest koja je procurila sa seta vjerovatno ih neće toliko oduševiti.

Kako Daily Mail prenosi, izvor blizak ekipi serije otkrio im je da će neko od bitnih likova umrijeti u prvoj epizodi, što je pokrenulo nagađanja o tome ko bi to mogao biti.

Neki misle da je riječ o Faci, dok drugi vjeruju da se radi o liku Samanthe, budući da je glumica Kim Cattrall odbila glumiti u novim nastavcima.

Izvor tvrdi da producentica Sarah Jessica Parker želi “potresti publiku i pokazati im nešto drugačije od onog na što su navikli u prethodnim epizodama, nešto gdje se svašta može dogoditi i svako može otići, baš kao i u pravom životu”.

“U prvoj epizodi fanovi će se iznenaditi kad umre jedan od važnih likova. Oni koji znaju o kome se radi, govore o tome kao o ‘velikoj smrti'”, tvrdi izvor, piše Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije