Elemental predstavlja novi singl i obilježava 25 godina rada

1
Radiosarajevo.ba
Elemental predstavlja novi singl i obilježava 25 godina rada
Kristijan Smok / Elemental

Elemental, kultni zagrebački bend, objavio je dvostruki singl „Hajde ljubav dođi / Usta na usta“ kojim najavljuje rad na novom studijskom materijalu.

Elemental je kroz svojih 25 godina karijere zvukovno prolazio razne faze te provlačio svoju muziku kroz gotovo sve žanrove. Nova pjesma „Hajde ljubav dođi“ zarazni je i izrazito  pozitivan singl kojim je Elemental napravio iskorak u zvuku prema nešto drugačijoj produkciji, sintesajzerima i elektronskim bubnjevima.

"Hajde ljubav dođi je poprilično pozitivna pjesma. Govori zapravo o spremnosti osobe da prihvati ljubav jer osobno smatram da koliko god je ljubav magična, čarobna i neki put neuhvatljiva, ona je zapravo odluka, i mi odlučujemo predati nekom svoje srce, snove, nade, prepustiti se nekom drugom u ruke. To može biti dosta riskantna situacija, ali nekako uvijek moraš vjerovati da će biti  ok i da si donio pravu odluku. Pjesma “Hajde ljubav dođi” je poziv osobe koja je spremna prihvatiti ljubav i koja je, ajmo reći, radila na sebi, naučila sebe voljeti, i koja se sad nalazi u tom jednom prostoru gdje je spremna predati svoju ljubav, ali isto tako i primiti ljubav sa druge strane” - kaže Remi iz Elementala.

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Istovremeno, na digitalnim servisima objavljena je i druga pjesma "Usta na usta". Podsjećamo, ovo je godina u kojoj Elemental obilježava srebrnu brojku i dolazi na zagrebački gradski stadion Šalata u subotu 3. juna 2023. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije