Del Boy se vraća na male ekrane, snimat će božićni specijal 'Mućki'

0
Radiosarajevo.ba
Del Boy se vraća na male ekrane, snimat će božićni specijal 'Mućki'
Foto: BBC / Sir David Jason

Sir ​David Jason koji je igrao lik legendarnog Del Boya, vraća se na male ekrane ovog Božića u specijalu Mućki (Only Fools and Horses), koji je rađen za Channel 5.

Često ocijenjen kao najveći britanski sitcom svih vremena, serija je prepuna mnoštva božićnih specijala, uključujući legendarnu epizodu Time on our Hands u kojoj su Trotterovi konačno postali milioneri.

Sada se Jason vraća na ekrane s posebnim dokumentarnim filmom, The Story of Only Fools and Horses at Christmas, gdje će govoriti o mnoštvu kultnih prazničnih epizoda.

Najnovija informacija: Raspisana potjernica za Volodimirom Zelenskim

Najnovija informacija: Raspisana potjernica za Volodimirom Zelenskim

Povrh toga, sam Del Boy će odabrati svoju najbolju božićnu epizodu u specijalu, a pridružih će mu se još nekoliko drugih koji su nam donijeli Mućke.

Bit će to posebno prikazivanje od 90 minuta kroz svečanu historiju serije, dok će prema The Sunu biti uključena i gomila slavnih obožavalaca serije.

Mućke su se završile zauvijek prije 20 godina, zaokruživši stvari božićnim specijalom iz 2003. Sleepless in Peckham.

Od tada sve što smo imali od Trottera je bio kratki specijal prije devet godina s Davidom Beckhamom, gdje su Rodney i Del lagano izigrali slavnog bivšeg fudbalera.

Nažalost, malo je vjerovatno da ćemo imati pravo okupljanje u seriji jer je prema Metrou, Nicholas Lyndhurst (Rodney Trotter) rekao da "ne mogu" zbog smrti scenariste Johna Sullivana i niza klasičnih članova glumačke postave, navodi LADbible.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije