Britanci otkrili glavnog favorita za ulogu James Bonda

0
Radiosarajevo.ba
Britanci otkrili glavnog favorita za ulogu James Bonda
Foto: X.com / Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson glavni je favorit da postane novi James Bond, ekskluzivno saznaje Daily Mail.

Britanski tabloid navodi da je on najizgledniji kandidat. Otkako je Daniel Craig odustao od uloge 007 nakon pet filmova, kruže glasine o tome koja će ga zvijezda zamijeniti.

Sada je insajder otkrio da je 33-godišnji britanski glumac vrlo blizu dobivanja uloge, a redatelj Oppenheimera Christopher Nolan vjerovatno će voditi sljedeći film u franšizi.

FK Željezničar ostvario ključnu pobjedu u borbi za opstanak, na Grbavici 'pali' Tuzlaci

FK Željezničar ostvario ključnu pobjedu u borbi za opstanak, na Grbavici 'pali' Tuzlaci

"Aaron Taylor-Johnson trenutno je favorit za ulogu, on je prvi izbor Barbare Broccoli", tvrdi izvor i otkriva Nolanove planove.

"Iznimno je zainteresiran učiniti nešto sasvim drugačije s franšizom. On vrlo pažljivo odlučuje s kim radi, a još nije poznato hoće li utjecati na izbor Aarona Taylora-Johnsona."

Nolan je poznat po stalnom korištenju sličnih glumačkih postava u svojim filmovima. S Taylor-Johnsonom radio je na filmu Tenet iz 2020., u kojem je glumac igrao sporedni lik Ivesa.

"Kad postoji prilika za rad s nekim poput Chrisa Nolana, samo se nadaš da ćeš uspjeti to ostvariti", izjavio je Taylor-Johnson 2020. za THR.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije