Ben Affleck i Matt Damon rade zajedno na novom krimi trileru

0
Radiosarajevo.ba
Ben Affleck i Matt Damon rade zajedno na novom krimi trileru
Foto: EPA - EFE / Ben Affleck i Matt Damon

Ben Affleck i Matt Damon ponovo se ujedinjuju za novi kriminalistički triler na Netflixu pod nazivom Animals, pri čemu će Affleck režirati, a Damon biti glavna zvijezda ispred kamere.

Kako je izvijestio The Hollywood Reporter, film - za koji se ranije govorilo da je imao potencijalne naslove kao što su The Animals of Los Angeles i Be Gentlemen - trebao bi početi sa snimanjem u Los Angelesu do marta, ako se sve "kockice poklope".

Film će pisati Connor McIntyre, sa revizijama Billyja Raya, i izgleda da će pratiti kandidata za gradonačelnika čiji je sin otet. Sa neprijateljima svuda oko sebe, kandidat i njegova supruga moraju se poslužiti ekstremnim mjerama da bi vratili svoje dijete kući.

Društvo novinara BiH poziva na solidarnost: "Samo tako možemo prestati biti taoci politike"

Društvo novinara BiH poziva na solidarnost: "Samo tako možemo prestati biti taoci politike"

Animals će producirati Affleckov i Damonov umjetnički studio Artists Equity koji teži da nagradi sve one koji donose film na veliki ekran. Prvi film koji je studio producirao bio je Air.

Dani Bernfeld iz Artists Equity također će producirati Animals zajedno s MakeReadyevim Bradom Westonom, Collinom Creightonom i Fifth Season produkcijskom kompanijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije