Balašević, Čolić, Massimo... svi tuguju za Arsenom: Adio, legendo

Radiosarajevo.ba
Balašević, Čolić, Massimo... svi tuguju za Arsenom: Adio, legendo

Nakon duge i teške bolesti jučer je u KBC-u Zagreb preminuo legendarni Arsen Dedić.

Vijesti posljednjih dana nisu bile dobre, već nekoliko dana, znalo se to, stanje legendarnog pjevača bilo je prilično teško, no, ipak, na neke se stvari u životu nemoguće pripremiti. Vijest o smrti ovog svestranog umjetnika pogodila je brojne Arsenove prijatelje, suradnike i kolege muzičare, piše Index.hr.

"Tuga pregolema! Umro je Maestro" kratko je na svojoj Facebook stranici napisao Massimo objavivši pjesmu "Za jednom kapi čistog života" koju je u duetu s Arsenom otpjevao.

 

Tuga pregolema!Umro je Maestro!

Posted by Massimo (Official) on Monday, August 17, 2015

Veliki car koji je obilježio jedno vrijeme i napisao mnogo predivnih pjesama", na svom Twitter profilu napisao je Vlado Georgiev, crnogorski pjevač.

"Pamtim ga kao velikana, legendu, jednog od najvećih pjesnika ovih prostora, čovjeka koji je volio moju najdražu Gabi i tatu od genijalnog Matije. Arsene...neka Vam je laka zemlja, Bog neka pomiluje Vašu dušu. Pamtit ću Vas kao najvećeg šarmera među glazbenicima i kao najvećeg pjesnika. Neka Vam je laka zemlja čuvali Vas anđeli i na rukama nosili.. ❤", u emotivnom postu od Arsena se oprostila Nina Badrić.

 

Jednom sam imala tu privilegiju pjevati Arsenovu pjesmu. Zvala se to 'Večer posvećena Arsenu u Opatiji' 13. ožujka 2003....

Posted by Nina Badrić on Monday, August 17, 2015

"Pamtit ću ga kao hodajuću instituciju i enciklopediju. Mislim da je imao toliko poučnih riječi i rečenica da mu ni Google nije bio ravan. Cinik sa osebujnim smislom za humor. Privilegija je bilo svako druženje sa gospodinom Arsenom kao i što je privilegija bila od njega učiti i upijati svaku izgovorenu rečenicu. Iskrena sućut obitelji i prijateljima gospodina Arsena", napisao je Toni Cetinski.

Od kolege glazbenika oprostio se i legendarni Zdravko Čolić:

 

Petar Grašo od Arsena se oprostio njihovim zajedničkim duetom, pjesmom "Sad te se samo rijetko sjetim", dodavši i kako besmrtni ne umiru:

 

UMRO JE ARSEN DEDIĆ...tako pišu..ne..besmrtni je umiru..Arsen je samo otišao,vratio se Onom koji nam ga je "posudio" da...

Posted by Petar Graso on Monday, August 17, 2015

Od legende hrvatske estrade oprostila se i Jelena Rozga:

 

Adio legendo, putuj s pismom...

Posted by Jelena Rozga on Monday, August 17, 2015

I Đorđe Balašević oprostio se od Arsena.

"Velika je sada tuga... otišla je istinska legenda ne samo ovog našeg područja, nego legenda svetskog kalibra... Arsene hvala za umjetnost!", napisao je Balašević, prilažući uz objavu i "Pjesmu Arsenu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije