Andrija i Anđelka: Kad Andrija pokaže 'hrabrost'

Radiosarajevo.ba
Andrija i Anđelka: Kad Andrija pokaže 'hrabrost'
Facebook / Scena sa snimanja
Oni su tipičan primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno.

Od početka emitovanja, a to je bilo u oktobru prošle godine u Srbiji, nešto kasnije u Hrvatskoj, a od nedavno i u Bosni I Hercegovini Andrija i Anđelka jedan su od najgledanijih serijala na našim prostorima.

Video u kojem Andrija i Anđelka prelaze slovensku granicu, kada Andrija priča na nikome, pa ni njemu, razumljivom slovenskom jeziku, u samo nekoliko sati postao je virtualni hit na svim društvenim mrežama i portalima.

Oni su par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.

Posljednji objavljeni klip na njihovoj služenoj Facebook stranici zove se “Kad ti neko udari djevojku po guzi”. Možete samo zamisliti reakciju “hrabrog” Andrije kada mu neko dirne Anđelku.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije