10 godina od početka prikazivanja "Game of thrones"

0
Radiosarajevo.ba
10 godina od početka prikazivanja "Game of thrones"
Foto:Instagram / Game of Thrones

Deceniju unazad, ono što je serija Game of Thrones uspjela postići u svojih osam sezona još uvijek izgleda iznenađujuće.

Fantastična dramska serija HBO, je na svom početku stekla svoju popularnost zahvaljujući emitiranju na HBO-u, neprikosnovenom vladaru prestižne televizije, prenosi The Guardian.

Osjećaj da je serija uvijek znala šta radi možda je umanjila posljednja sezona koja je naišla na mnoštvo negativnih kritika. 

Ova popularna serija je u velikoj mjeri promijenila TV industriju, te je veoma teško i zamisliti da bi se taj uspjeh mogao ponoviti.

Osim što nas je upoznala sa dalekim carstvima i plovnim putevima Westerosa, dokazala je da postoji ogromna potencijalna publika za prostrane, velikobudžetne priče zasnovane na žanrovskim bestselerima.

HBO je najavio i tri spin-offa serije o kojima nema puno informacija, no u centru jednog bit će popularna obitelj Targaryen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije