Da me trnci bude / Stoposto predstavio drugi dio trilogije Danonoćno

03. 03. 2021. u 11:03:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Nakon što je 14. februara na kanalu kreativne platforme Disco Kliker predstavio singl Šećeru, Stoposto je otkrio i drugi dio trilogije Danonoćno, videospot za pjesmu Da me trnci bude.

Kao i pjesma Šećeru, Da me trnci bude rezultat je rada istog kreativnog tima - za muziku je bio zadužen Kolateral, dok su miks i master rezultat rada producenta Shtuke u Kolateral studiju.

"Da me trnci bude predstavlja kompleksniju viziju ljubavi od one u numeri Šećeru. Idejno, ovo je pjesma o ljubavi osoba u dvadesetim godinama kada se sukobljavamo sa egom koji uzrokuje neshvatanje ili olako shvatanje partnera. Pjesma govori o idejama u našim glavama koje su potpuno različite od stvarnosti, pa i introspekciji koja može dovesti do tačnih ili pogrešnih zaključaka", govori Stoposto.

Videospot za numeru Da me trnci bude režirao je Mario Ilić. Ovakav vizuelni komad dosad nije snimljen u produkciji nijednog bosanskohercegovačkog muzičara, pa će spot pružiti jedinstveno kinematografsko iskustvo svim gledateljima. Spot je sniman u Beču, a pored Marija, ekipu su činili i Marija Đondović (kreativna direkcija), te Rahatlook tim predvođen Elenom Čović i Bjankom Mujičić.

Završni dio trilogije Danonoćno bit će predstavljen 14. marta.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)