Senidah oduševila fotografijom u kupaćem: Kako žensko tijelo izgleda bez fotošopa

10
Radiosarajevo.ba
Senidah oduševila fotografijom u kupaćem: Kako žensko tijelo izgleda bez fotošopa
FOTO: Facebook / Pjevačica oduševila javnost

Sve popularnije pjevačica na Balkanu, Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah, izdvaja se po drugačijem stilu, a publika je smatra oličenjem seksepila i fatalnosti.

Lijepa Slovenka nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u ljubičastom bikiniju i pokazala kako izgleda prirodno. Senidah nije klasična mršavica, ali izgleda sjajno i obline joj stoje baš kako treba.

Zaključak je to njenih brojnih pratilaca na Instagramu koje je oduševila upravo iz razloga jer je pokazala kako žensko tijelo izgleda bez fotošopa i filtera.

“Lijepe ženske obline”, “Ovo je tijelo žene”, “Pravo žensko”, “Savršena”, “Zgodna”, samo su neki od komentara koji su upućeni Senidah na račun izgleda, međutim pojavili su se pojedinici koji su napali pjevačicu jer se udebljala.

Nakon što je objavila fotografiju svojih nogu, Senidah je objavila još jedan Instagram story gdje je navela da ne može da vjeruje da se neko usuđuje da osuđuje žensko tijelo u 21. stoljeću.

“Stidite se” poručila je pjevačica.

Ipak, mnogo je više onih koji se dive pjevačici jer je objavila prirodnu fotografiju, u moru izoperisanih i isfiltriranih žena na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije