Poznat datum izlaska posljednje sezone serije La Casa de Papel

0
Radiosarajevo.ba
Poznat datum izlaska posljednje sezone serije La Casa de Papel
Foto:PrtSc/Instagram / La Casa de Papel

Na zvaničnim stranicama jedne od najpopularnijih serija, La Casa de Papel ili Money Heist, objavljen je datum izlaska pete, ujedno i posljednje sezone.

Naime, peta sezona će biti podijeljena u dva dijela, te će prvi dio biti objavljen 3. septembra a drugi 3. decembra.

Ona je za veoma kratko vrijeme osvojila srca brojnih gledatelja širom svijeta koji su nestprljenjem iščekivali svaku sezonu. 

Serja je prvobitna planirana u dva dijela, međutim zbog ogromne popularnosti koju je ostvarila do sada je snimljeno 4 sezone.

Ona je ujedno i najgledanija serija na Netflix-u, a pjesma "Bella ciao" koja je koriština više puta u seriji, postala je pravi ljetni hit.

"Ovo je više od puke borbe, to je rat. La Resistencia se vraća: 1. dio 3. septembra i 2. dio 3. decembra 2021. godine", napisali su u opisu trailera.

"Ono što je započelo kao pljačka, završilo je kao porodica. Ovo je završetak 5. dijela. Hvala svim obožavateljima što ste dio La Casa de Papel, jedva čekamo da vam pokažemo kako ova priča završava", napisali su na svom zvaničnom Instagram profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije