Svi pričaju o mogućoj predstavnici Srbije na Eurosongu: Šta kažete na ovo

8
Radiosarajevo.ba
Svi pričaju o mogućoj predstavnici Srbije na Eurosongu: Šta kažete na ovo
FOTO: Screenshot / Krajnje neobična numera

Pjesma o zdravlju i nastup na kom pjevačica doslovno pere ruke, izazvao je ogromnu pažnju javnosti i lavinu, uglavnom pozitivnih komentara, ali je bilo i onih koji su sa čuđenjem slušali ovu numeru.

U prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju '22", izabrano je devet najboljih pjesama koje su se plasirale u veliko finale ovog festivala, koje će biti održano večeras od 21 sat.

Pobjednik će imati tu čast da Srbiju predstavlja na ovogodišnjem takmičenju za najbolju pjesmu Evrope.

Poznati meteorolog objavio prognozu sve do 6. maja: Najvažniji dan 'problematičan' za cijeli region

Poznati meteorolog objavio prognozu sve do 6. maja: Najvažniji dan 'problematičan' za cijeli region

Među finalistima našla se i Ana Đurić, zvana Konstrakta koja je privukla veliku pažnju kako nastupom, tako i tekstom vrlo specifične, reklo bi se, avangardne numere koja nosi naziv "In Corpore Sano".

Osim što u ovoj numeri alternativnog žanra pjevačica govori o tome da "umjetnica mora biti zdrava", te otkriva tajnu zdrave kose, izvođačica se osvrće i na zdravlje jetre, slezine, kao i cijelog organizma.

Upravo zbog ovog jedinstvenog teksta naišla je na brojne i potpuno oprečne komentare na Youtubeu, gdje ima skoro 350.000 pregleda.

I dok je jedni podržavaju i hvale njenu originalnost, te pjesmu nazivaju "suhom umjetnošću", dok drugi pak negoduju i ne shvataju numeru.

Ovogodišnje izdanje Eurosonga će biti održano u italijanskom gradu Torinu od 10. do 14. maja, piše portal 24sedam.

Poslušajte i sami donesite zaključak:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije