Goran Bare divljao na Porinu: Napustio dvoranu, uspio se narugati Petru Graši

Radiosarajevo.ba
Goran Bare divljao na Porinu: Napustio dvoranu, uspio se narugati Petru Graši
Foto: Goran Kovačić/Pixsell / Ekscentrični roker iz Hrvatske Goran Bare na dodjeli Porina u Rijeci

Ekscentrični roker iz Hrvatske Goran Bare (53) svojim je neobičnim ponašanjem obilježio sinoćnju dodjelu Porina u Rijeci. Tako je muzičar fotografima pokazao srednji prst kada su ga željeli uslikati, a novinarima je poručio da ne želi davati izjave, prenose hrvatski mediji.

Blažević se prepao da će mu kazati "Ćiro, ped...", pa se sam našalio

Porin: Petar Grašo i Josipa Lisac najbolji, album godine osvojio Vojko V

I kad su već svi pomislili da je dovoljno, pjevač je otišao korak dalje. Čim je počeo program glavne dodjele, Bare je za ruku primio svoju pratilju, ustao od stola te napustio riječku dvoranu Centra Zamet. No, brzo se predomislio te se vratio – i nastavio raditi show.

Ekscentrični roker iz Hrvatske Goran Bare na dodjeli Porina u Rijeci - undefined

Foto: Goran Kovačić/Pixsell: Ekscentrični roker iz Hrvatske Goran Bare na dodjeli Porina u Rijeci

Dok je Petar Grašo (43) izvodio svoju pobjedničku pjesmu “Ako te pitaju”, Bare se ponašao, u najmanju ruku, diskutabilno. Prvo je začepio uši, a onda glumio da si reže vrat, sugerirajući pritom valjda da mu se ne sviđa ono što vidi i čuje, piše 24 sata.

Pjevaču ovo nije prvi incident vezan uz Porine, koje očito baš i ne voli.

“Svi misle da sam narkoman, ali Porini su napokon pokazali da sam drugačiji. Neke kipiće imam doma, neke sam dao prijateljima, a neke bacio u smeće”, kazao je svojedobno Bare.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije