Maja Lena Lopatny na norijadi: Umrljana pjenom, sa slomljenim noktom i cigaretom u ruci

Radiosarajevo.ba
Maja Lena Lopatny na norijadi: Umrljana pjenom, sa slomljenim noktom i cigaretom u ruci


Među zagrebačkim maturantima koji slave zadnji dan nastave, našla se i 18-godišnja Maja Lena Lopatny, kći glumice Mije Begović i vaterpolista Ronalda Lopatnyja. Maja Lena je, baš kao i ostatak njenog razreda, obukla crnu majicu s natpisom "Cash & Carry - Ocjenu izaberi" na prsima i "2OPG Bit ću ti šef 09/10" na leđima. No, ni ovog puta u cijeloj kombinaciji nije izostala dizajnerska torbica - danas crna s potpisom Louis Vuitton.

I dok su se njeni kolege iz razreda mazali brašnom i pjenom, Maja Lena je nezainteresirano stajala kraj njih. S tugom je gledala slomljeni nokat, a cigaretu nije ispuštala iz ruke. Koji će fakultet nakon srednje škole, II. Opće privatne gimnazije, kći Mije Begović upisati, još uvijek nije poznato. Jedan od onih koje nije isključila kao opciju bila je i Akademija dramske umjetnosti. "Inače sam impulzivna i odluku ću ionako vjerojatno donijeti u zadnji čas", rekla nam je Maja Lena nedavno kad smo je upitali o nastavku njenog obrazovanja.

index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije