Jennifer Aniston šokirana pismom Angeline Jolie

Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston šokirana pismom Angeline Jolie


JENNIFER ANISTON ostala je šokirana kada ju je u poštanskom sandučiću dočekalo pismo od njene "smrtne neprijateljice" Angeline Jolie. Angelina, koja s njenim bivšim mužem, Bradom Pittom, odgaja šestero djece, odlučila je doprijeti do bivše zvijezde "Prijatelja" kako bi prekinula njihovu dugogodišnju svađu. "Angelina ne želi više negativne energije u svom životu, a mrzi to neprijateljstvo koje postoji između nje i Jen. Trebalo joj je mnogo hrabrosti da poduzme ovaj korak, ali namjere su joj dobre i iskreno želi da prošlost ostave iza sebe", rekao je anonimni izvor za National Enquirer.

U pismu Angelina govori Jennifer kako bi bila prekrasna majka i kako je sada u savršenim godinama za svoje prvo dijete. Izvor, nadalje, navodi da Brad u potpunosti podupire Jolie u njenoj odluci da se pomiri s Jen: "Možda izgleda pomalo čudno, ali za one koji poznaju Angelinu, ovo zapravo i nije toliko iznenađenje. Ona je nepredvidljiva osoba, stoga je i ovaj njezin potez jedan od načina ponašanja s kojim je upoznata. Što je još bolje, Brad je u potpunosti iza nje i ponosi se njenim pokušajem da dopre do njegove bivše supruge".
index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije