Fudbaler Newcastlea rekao djevojci da ide na odmor, pa se oženio drugom

Radiosarajevo.ba
Fudbaler Newcastlea rekao djevojci da ide na odmor, pa se oženio drugom

Djevojka fudbalera Newcastlea Papissa Cisséa doživjela je neugodno iznenađenje kada je otkrila da se on na odmoru u Senegalu vjenčao...

Naime, Senegalac je svojoj djevojci i bivšoj misici Newcastlea Rachelle Graham, dok ga je ispraćala na aerodromu rekao da se ide malo odmoriti, te da se vide za mjesec. 

Tri dana kasnije, pošto se nije javljalo svojoj djevojci, ona je pogledala njegov profil i pronašla fotografije koje pokazuju kako se oženio.

"Povrijeđena sam i užasnuta što sam na takav način saznala da se oženio. Toliko smo vremena proveli zajedno... Ali to je njegov život, ako je tako odabrao, onda ja tu ne mogu mnogo toga učiniti. Voljela bih samo da je imao pristojnosti reći mi", kaže Rachelle, javlja Daily Mail.

Cissé se oženio sunarodnjakinjom Diallo Awa, 29-godišnjom odbojkaškom reprezentativkom koja igra u Parizu, gdje su obavili i svečani obred.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije