Fani Stipković pokazala ipak malo previše na televiziji

Radiosarajevo.ba
Fani Stipković pokazala ipak malo previše na televiziji


FANI STIPKOVIĆ opustila se na svom radnom mjestu, pred televizijskom kamerom, pa je pokazala i ono što možda nije trebala. Atraktivna novinarka vodila je intervju sa svojom imenjakinjom Fani Čapalijom u haljinici koja joj se toliko podigla da bi joj pred kamerama bili ispali i najintimniji dijelovi, samo da nije imala prekrižena noge.

U bež i smeđoj laganoj haljini Fani se zavalila u kožnu fotelju, a noge u visokim štiklama prekrižila pred sobom. U pomalo nezgodnoj pozi, Fani je haljinu navukla preko koljena, no s donje su joj strne ispala gola bedra. Novinarka je koncentrirano razgovarala sa svojom sugovornicom i čini se kako nije primjećivala da kamera snima iz kuta iz kojeg se vidi puno gole kože. No, vjerojatnije je Fani namjerno željela biti provokativna jer intervju nije išao uživo i teško da prije emitiranja nije vidjela kako izgleda na snimci.

index.hr


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije